Är allt jobb värt det när man kan beställa kaka online enkelt?

Vi lever i en tid då stress präglar mångas liv. Vi ska arbeta, ta hand om barnen, laga mat och samtidigt hinna tänka på både det ena och andra. Mitt i allt händer det att vi har någon att fira. Känner du att du inte har tid eller ork för detta? Då kan det vara ett bra alternativ att köpa en kaka online.

En tårta eller en kaka är ofta uppskattade gåvor, men de tar också sin lilla tid att baka. Man ska inhandla alla ingredienser, hitta ett bra recept och sedan börja baka. Efter det är dessutom köket stökigare än innan och de bak- och köksredskap som har använts ska diskas. Postkakan löser detta. Hos oss hittar du olika sorters tårtor och kakor för olika tillfällen. Med smaksättningar som apelsin, citron, kokos, rom och tryffel hittar du med stor sannolikhet något som faller dig eller din mottagare i smaken. Du kan göra din kaka personlig genom att dekorera den med en egen bild i marsipan eller från vårt bildarkiv och skicka med en hälsning i kartongen.

Istället för att handla, baka och diska allt själv behöver du bara följa tre enkla steg: välja ut en tårta eller kaka, lägga till eventuell dekoration och hälsning samt fylla i dina och mottagarens uppgifter för att slutföra beställningen. Därefter gör vi jobbet åt dig! Vi bakar kakan i vårt bageri, paketerar den i våra specialkartonger och skickar den sedan till mottagaren via Posten. Kakan skickas som ett brev och hamnar direkt i postinkastet eller brevlådan. Det har aldrig varit enklare att fira någon, eller dig själv.

Unna dig själv lite lugn och vila och beställ en kaka online från Postkakan nästa gång du ska ge någon en gåva!