Goda relationer gynnar goda affärer. Med postkakans företagsprodukter kan du vara säker på att kunderna pratar om ditt goda varumärke. Nedan finner du några sätt som vi på postkakan kan hjälpa dig komma ut med ditt varumärke, förbättra existerande kundrelationer eller göra ditt event ännu mer minnesvärt.

Logobiten


Logobiten är en perfekt guldkant på mässan eller kundmötet. Små portionsstora kakor som både bjuder på en god smak och exponering av ditt företags logotyp. Vid större ordrar så kan man kontakta oss via vårt formulär eller via telefon. Beställningar upp till tusen stycken går bra att göra direkt här på sajten.

Företagskakan


Oavsett om man bara vill bjuda på en god, logotypbeprydd kaka på företagseventet eller om man vill skicka ut enskilda kakor till kunder eller medarbetare man vill tacka så är företagskakan den perfekta lösningen. Som företagskund så kan man fritt välja bland våra kakor och på så gott som alla även lägga till sin logotyp, utskriven på marsipan. Läs mer om våra företagskakor här.

Stororder och avtalskunder


Om ni är intresserad av att köpa ett större antal kakor eller återkommande använda våra produkter i er marknadsföring så välkomnar vi er att ta direkt kontakt med oss. På så sätt kan vi bygga ihop ett paket anpassat till just era behov.

 

Referenser


Under alla år som postkakor från vårt bageri i Husum skickas till kunder runt om i världen har marknadsföringsvärdet varit klart. På vår sida med referenser kan du se vad några av våra företagskunder tycker om postkakan, våra produkter och dess marknadsföringsvärde.

 

 

Postkakan som presentreklam


Om ni har tänkt fira företaget tillsammans eller om ni vill skapa en unik presentreklam med er logotyp på, då har vi exakt det ni söker. Genom att skräddarsy en Postkaka från oss till en företagskaka så kan ni marknadsföra ert företag vid fikabordet, på ett möte med styrelsen eller på en föreläsning. Inget tillfälle är för litet eller stort – våra kakor passar alla typer av evenemang.

Ni kan själva välja en logotyp och sedan be oss att posta iväg kakan till mottagaren, oavsett om det är här hemma i Sverige eller utomlands. Ni har möjligheten att skicka en present som garanterat blir uppmärksammad och uppskattad.

Hur många gånger har man inte hört talas om presentreklam eller företagspresenter som aldrig används och glöms bort långt ner i en byrålåda? Ärligt talat, det är så det faktiskt kan se ut idag med alla olika pappersutskick och reklambrev som ingen läser. Vi gör något helt annorlunda genom att skicka logobitar som både är personligt från dig och något utöver den vanliga företagspennan. Det fångar uppmärksamhet och smakar dessutom jättegott! Du behöver inte längre vara orolig att ingen läser ditt budskap, och du skapar även ett samtalsämne kring reklamen. Det är rätt smart tänkt tycker vi här på Postkakan.

Våra logobitar är mindre kakbitar med företagets logotyp på som kan användas exempelvis på mässor eller utställningar för att kunderna ska komma ihåg just dig. Dessa passar utmärkt för tillställningar där det finns mycket människor.

Här på Postkakan tycker vi att reklam ska vara ett personligt budskap som uppskattas av mottagaren – och det är därför våra logobitar är den perfekta presentreklamen. Innehållet ska vara meningsfullt och talande, och det är därför vi har valt att arbeta på detta annorlunda sätt.

Vi tycker om våra kunder och vi vill att du ska lyckas, och tillsammans tror vi att det vinnande konceptet är en Postkaka från oss. Vi ser fram emot att skapa något unikt och fint tillsammans med dig som kund hos oss och vi hoppas att du ser samma möjligheter som vi gjorde då vi startade vårt lilla bageri med en vision om att sprida budskap och glädje genom smarriga tårtor.