Många tar med sig fikabröd som present till kaffet när de besöker någon, och vill du stå ut lite extra så kan vi på Postkakan hjälpa dig att skicka något alldeles speciellt till fikat.

Låt oss presentera dig med en god kaka till kaffet. Om du kanske är sugen på en kaka gjord på cocos och kola, då passar vår kaka Kola Cocos utmärkt. Med en välsmakande chokladbotten kombinerat med kolatryffel, mjölkchoklad och cocos passar denna kaka utmärkt som present till eftermiddagsfika.

Vi har flera goda kakor i vårt sortiment för dig att välja mellan och du kan i lugn och ro läsa om våra olika kakor innan du bestämmer dig. Vi har allt från Apelsintryffel till Postnöten, den första kakan som skickades via post hela vägen till mottagaren.

Kakan kan dessutom skickas i hela Europa om du har önskemål om det, det är inte några problem för oss. Med våra specialdesignade paket skickas våra kakor fram hela vägen till brevlådan oavsett om du behöver skicka en kaka inom Sverige eller andra länder.

Vi skickar redan mycket saker via posten idag, så varför inte passa på att skicka en kaka som present? Det kommer garanterat att uppskattas och överraska mottagaren. Vi fikar mycket i Sverige och äter ofta kaka till kaffet – därför vet vi att våra kakor inte bara smakar fantastiskt gott, utan passar perfekt som kaffe present till företagsfikat, högtider eller helt enkelt till fikabordet hos någon som du tycker om.

Slipp krångel och stress och låt oss sköta bakningen och leveransen åt dig. Du behöver endast fylla i postadressen samt din eventuella hälsning antingen på kakan eller på det medföljande kortet. Vi garanterar att din present kommer att betyda något alldeles extra.