Du kan hitta vårt bageri i Ed utanför Bollstabruk där våra kakor och tårtor tillagas på plats för att sedan skickas iväg till kunden via postnord. Vår moderna och fräscha utrustning i bageriet ser till att alla kakor tillagas under exakt samma former och våra duktiga medarbetare ser till att logotyperna presenteras på kakorna så som du vill ha dem.
Här på bageriet skapas allt från grunden och vi är stolta över att vår verksamhet sker från hemtrevliga Bollstabruk på den svenska landsbygden.
Bollstabruk är beläget vid Bollstaån och vårt bageri har funnits här sedan vi började vår verksamhet med Postkakan. Från tillverkning till att kakorna packas ner för leverans så sköter vi hela kedjan här hos oss. Det blir bäst så tycker vi, och det är så vi har valt att arbeta för att kunna erbjuda en så personlig service som möjligt.
På vårt bageri i Ed jobbar vi flitigt med att skapa tårtor som Postnöten, Julkakan, och Logobiten. Postnöten är vår första skapelse som vann Postens och Bageriförbundets tävling året 1998, och det är en utsökt kaka med choklad, mandel och rom som passar till alla sorters tillställningar.
Vi är stolta av att kunna ge dig så personlig service som möjligt och att tillsammans med dig som kund komma fram till den bästa lösningen, den unika kakan, för just dig.
Vårt motto på bageriet är att förmedla kundens önskemål via våra tårtor, och vi arbetar ständigt med att skapa så personliga kakor som möjligt. Inget önskemål är för stort eller litet – vi är här för att hjälpa dig med att skapa just den kakan som du vill ha.