Kakor och tårtor är bland de mest populära gåvorna att ge bort i samband med högtider och firanden. Vare sig du är ute efter en tårta som efterrätt till påskbordet, som födelsedagstårta eller till mors dag-fikat hittar du något hos oss på Postkakan. Fördelen med att köpa en tårta eller kaka från oss är att du slipper att springa runt och leta efter den perfekta kakan på olika konditorier. Du behöver inte heller befinna dig i samma stad, eller ens land, som mottagaren för att ge bort en kaka från Postkakan. Att skicka en kaka med posten är både tidsbesparande och smidigt.

Hur går det då till att ge bort en kaka genom Postkakan? Allt du behöver göra är att välja en av våra olika kakor, en eventuell dekoration till kakan samt skriva ett personligt meddelande om du vill skicka med det. Därefter fyller du i dina och mottagarens uppgifter och slutför beställningen. Vi på Postkakan bakar sedan kakan och paketerar den i en kartong. Därefter skickar vi iväg den via Posten. Du behöver inte meddela mottagaren om att en kaka är på väg, då den levereras direkt till dennes brevlåda eller postinkast. Personen behöver med andra ord inte vara hemma när kakan kommer – det kallar vi överraskning.

Alla våra tårtor och kakor bakas och paketeras så att de ska få plats i såväl brevlådor som brevinkast. Leveransen ligger på 1 – 3 dagar beroende på vilken tid under dagen du gör din beställning, samt om den ska dekorers med något extra eller inte. Bestämmer du dig för att vår kaka skicka som ett brev kommer den fram under samma tider som när den övriga posten i just det bostadsområdet kommer fram.

Att ge någon en tårta har aldrig varit enklare än nu. Gör någon i din närhet lite extra glad och beställ en kaka att skicka från oss redan idag!