Om du längtar efter Svensk tårta när du befinner dig på semester utomlands och saknar smaken av Svensk tårta så oroa dig inte, vi ordnar det. Du kan få våra tårtor levererade till 70 olika länder och det spelar ingen roll om du är i Egypten eller Filippinerna, du får tårtan skickad hela vägen fram till din adress.

Det enda du behöver göra är att ange land, stad, adress och postnummer på vår hemsida. Du kan även fylla i en personlig hälsning som text eller skicka en hälsning via uppladdning av en egen bild. Du kan också välja en av våra förbestämda bildval i listan av alternativ om du behöver lite hjälp att välja.

Ibland längtar man efter smaken av Svensk tårta även när man befinner sig hemma i Sverige – och även här passar Postkakan utmärkt till dig och dina vänner. Du kanske har planerat ett kalas eller en fest för någon? Få en tårta levererad till dörren! Du slipper att stressa i affärer och bagerier och kan bara luta dig tillbaka och med några få musklick beställa en av våra ljuvliga tårtor.

Att äta tårta tillsammans är en självklar del av det svenska firandet. Att fira i goda vänners lag är en svensk tradition som vi håller nära hjärtat – vi firar födelsedagar, farsdag, morsdag, konfirmationer och studentexamineringar. Vi firar även på många högtider som Midsommar och Påsk, och det är då vi njuter av våra tårtor. Att fira med tårta är helt enkelt en central del av våra traditioner.

Ett sug efter en riktigt god tårta kan komma när som helst, och då finns vi till för dig. Du kan enkelt göra en beställning och bjuda dina vänner på en smaskig tårta efter middagen. Det finns helt enkelt inget bättre och godare än Svensk tårta, och det vet vi mycket väl om.