Bluegarden AB

Postkakan har levererat logobiten till oss och våra kunddagar flera gånger. Det är en mycket uppskattad liten godbit till kaffet som både är god och annorlunda. Logobiten blir det lilla extra som får våra kunder att känna att vi tycker de är speciella.

Agneta Harrysson

Account Manager/Service Level Manager

 


Bolagspoolen AB

Överraskningar gör våra kunder glada. Därför låter vi Postkakan leverera tårta till deras kaffe.

Henrik Bengtsson

 

Iscar Sverige AB

Vi har i många år använt Postkakan som ett led i vår kundvård. En genialiskt enkel idé som alltid är väldigt uppskattad av mottagaren. När vi dessutom för några år sedan upptäckte alternativet med logobitar blev även det ett stående alternativ när vi ska bjuda kunder på fika, vid kundevent osv. Logobiten är så populär att vi alltid måste se till att ha ett lager i frysen för snabbast möjliga leverans. Kunderna blir mäkta imponerade när man dukar fram kakor med loggan på. Det stärker såväl vårt varumärke som vår kundrelation!

Annika Peterson
Marknadskoordinator

 

SWEDVOICE.SE

Det fina med Postkakan är att den skapar goodwill hos fler personer än bara den du gör själva affären med. När den goda Postkakan kommer på fikabordet så ser alla din företagslogga och det blir positiva associationer till ditt företag.

Stefan Chinell