Känner du någon som fyller år, eller av annan anledning ska firas? Ätbara presenter är ofta uppskattade, och inte minst sötsaker av olika slag. Vare sig det är en specifik högtid, så som påsk eller jul, eller om någon fyller år, är bakverk en såväl passande som uppskattad gåva. Hos oss på Postkakan kan du välja mellan flera olika tårtor och kakor att skicka till någon du tycker om. Bakverken görs av oss på Postkakan och skickas via Posten, så den hamnar direkt i mottagarens brevlåda eller postinkast.

Att hitta och ge bort gåvor och presenter är inte alltid det enklaste. Det kan både kräva tid och eftertanke. Idag finns det många smidiga sätt att ge bort presenter på, till exempel genom att skicka presenter online till någon du tycker om. Om ni inte bor i samma stad, eller ens i samma land, är detta ett utmärkt sätt att ändå kunna skicka en gåva till personen

Du kan själv sätta en personlig prägel på våra bakverk som kan göra mottagaren extra glad. Vi kan kostnadsfritt skicka med en personlig hälsning på ett kort som medföljer i boxen. Du kan också välja att köpa till en tårtdekoration i form av en bild som görs i marsipan. Hos oss kan du antingen välja mellan våra bilder för olika tillfällen, eller själv ladda upp en bild som vi dekorerar tårtan med.

Att få hem en kaka direkt i brevlådan är en utmärkt överraskning som gör att personen kan få din gåva på rätt dag. Du slipper på det här sättet behöva ge presenten i för- eller efterskott. Spana in vårt utbud av smakrika och fina kakor och tårtor redan idag, och skicka sedan iväg en smaksensation till en person som står dig nära!