Letar du efter en present eller gåva att ge bort till någon i din närhet? Med en gåva kan du visa din uppskattning för någon du tycker om. Godis och sötsaker är alltid populära presenter, vare sig du ger bort det under en högtid, för att någon fyller år eller för att fira något annat. Hos Postkakan hittar du flera olika tårtor och kakor som passar utmärkt att ge bort som till exempel farsdagspresent.

Känner du att du inte hinner eller kan bege dig ut för att köpa en farsdagstårta till din far? Eller bor ni kanske i olika städer, som gör det svårare att ge en present till honom? Att skicka en gåva via post är i dessa fall en smidig lösning. Hos Postkakan behöver du bara välja ut din tårta eller kaka och lägga en beställning – resten av jobbet sköter vi. Tårtan bakas och paketeras hos oss, och sedan skickar vi den direkt till mottagarens adress. Kakan hamnar i fars brevlåda eller postinkast direkt.

Hos Postkakan finns det många olika tårtor och kakor att välja bland för olika tillfällen. Här finns bland annat tryffeltårtor, tårtor med smak av apelsin eller kokos och klassikern sachertårta. Alla kakor är skapade för att få plats i mottagarens brevinkast. För att göra din kaka lite extra speciell kan du också välja att dekorera den med en bild i marsipan. Du kan välja någon av våra bilder, eller ladda upp en egen. Du kan också lägga till ett personligt meddelande som skickas med kakan.

Med hjälp av Postkakan behöver du inte befinna dig i samma stad, eller ens i samma land, för att fira din far på fars dag. Postkakan underlättar för dig, samtidigt som din far får den uppmärksamheten han förtjänar på farsdag!