Ge bort en fin kärleksgåva till din partner! Ätbara gåvor och presenter är ofta säkra kort som uppskattas av de allra flesta. Tårtor och kakor är festligt och passar såväl som efterrätt som till fikat tillsammans med en kopp kaffe. Vare sig du ska fira en högtid, att någon fyller år eller bara vill visa din uppskattning för någon är Postkakan ett utmärkt alternativ.

Kärlek är något som alltid kan firas. Om du och din partner ska fira en bröllopsdag, en årsdag eller en förlovning så överraska din partner med en härlig smakupplevelse som ni båda kan njuta av! Hos Postkakan kan du välja mellan flera olika sorters tårtor och kakor. Våra smakkombinationer består till exempel av apelsintryffel, kokos och kola och choklad, mandel och rom. Genom att välja till en bild skapad i marsipan kan du göra tårtan lite extra speciell. Vi har flera kärlekssymboler att välja bland, men du kan också ladda upp en egen bild – till exempel en fin bild på er som ett par – att pryda tårtan med. Om du vill kan du också kostnadsfritt skicka med en hälsning till mottagaren.

Att skicka kärleksgåvor med Postkakan är både enkelt och smidigt. Allt du behöver göra är att välja din tårta, eventuell dekoration och lägga en beställning. Efter det bakar vi kakan, paketerar den och skickar den direkt till mottagaren via Posten. På det här sättet behöver du inte springa runt till konditorier för att leta efter den perfekta tårtan, och du kan dessutom uppvakta din kärlek även om ni befinner er i olika städer, eller till och med olika länder.

Vare sig du och din partner firar något speciellt eller om du bara vill visa din kärlek i största allmänhet är en tårta från Postkakan ett utmärkt val av kärleksgåva!