Postkakan är en perfekt födelsedagspresent. Den kommer hem med Posten, behöver inte hämtas utan passar i brevlådan, är bakad för hand i vårt lilla bageri i Husum och du kan få den med personligt tryck.

Magnus Bråth och Bo Sundström i bageriet i husum, presenterar Postkakor

Om du känner någon i din närhet som snart fyller år så funderar du säkert på vad du ska ger för present till denna person. En tårta eller kaka är ofta uppskattade presenter som passar de allra flesta personer – inte minst i samband med ett födelsedagsfirande. Med Postkakan är det enklare än någonsin att ge bort en tårta i present. Du behöver varken ge dig ut för att köpa en eller bo i samma stad för att skicka en födelsedagspresent med Postkakan.

Det är varken tidskrävande eller krångligt att skicka en kaka till någon du tycker om på dennes födelsedag. Hos Postkakan behöver du bara välja ut vilken kaka du vill skicka och sedan lägga en beställning. Vi bakar kakan, paketerar den och skickar den sedan till mottagarens adress. Specifikt för Postkakan är dessutom att tårtan skickas till personen via Posten, vilket gör att gåvan hamnar direkt i brevlådan eller postinkastet. Alla tårtor är skapade för att få plats i postinkast. Personen behöver alltså inte vara hemma när kakan levereras, eller själv hämta upp den någonstans. Istället kommer hen hem till en trevlig present.

Bland våra tårtor hittar du flera olika och intressanta smakkombinationer. Vad sägs till exempel om apelsintryffel, sachertårta, kola och kokos eller citronkaka? Till din kaka kan du också köpa till en dekoration som gör den mer personlig. Du kan välja någon av våra bilder, eller ladda upp en egen bild som vi dekorerar tårtan med. Dessa dekorationen gör vi i marsipan. Utan extra kostnad kan du dessutom välja att skicka med en personlig hälsning.

Födelsedag och tårta hör ihop för många, och med Postkakan är det både smidigt och enkelt för dig att ge bort en tårta till någon som fyller år. Gör någon i din närhet glad genom att skicka en härlig smakupplevelse till personen!

Här kan du beställa våra kakor…