På postkakan är vi alltid redo att snabbt kunna leverera stora mängder postkakor till både evenemang, företag och kunder. Oavsett om ni är intresserade av att använda

Avtalskund

För företag som är intresserade av att regelbundet använda sig av postkakor i sin verksamhet hjälper vi gärna till genom att förenkla och effektivisera beställningsprocessen. Som avtalskund får ni helt unika möjligheter att integrera utskicket av postkakor i era rutiner. Verksamheter så som mäklare, bilfirmor och konferensanläggningar har redan upptäckt värdet i att snabbt och enkelt kunna skicka iväg en gåva som är så enkel att uppskatta efter genomfört köp.

  • Mäklare skickar ut en välkommen hem present efter köparen har flyttat in i bostaden
  • Bilfirmor skickar ut grattis till nya bilen kakor till glada nybilsköpare
  • Konferensanläggningar skickar ut till företag efter avslutad konferens

Stora ordrar

Postkakor är ett otroligt marknadsföringsverktyg både när det gäller att locka till sig nya kunder och att behålla relationen med de gamla. Om du är intresserad av att själv göra en större order av postkakor för antingen direktutskick eller leverans till en enda adress så tveka inte att kontakta oss.

Vid storordrar erbjuder vi förenklad beställning via mail och vid ordar med över 50 stycken postkakor kan vi dessutom göra en offert med ett prisförslag mer exakt baserad på era krav och önskemål.