Att presenter och gåvor kan beställas via internet och skickas iväg till någon du tycker om är inget nytt. Det finns flera företag som använder sig av bud för att leverera mat, presenter och gåvor till dig själv eller någon annan. Sötsaker, så som kakor, tårtor och choklad, är populärt att skicka med bud till en vän eller någon i ens närhet. Skillnaden mellan Postkakan och andra tårtbud är att alla våra bakverk skickas via Posten.

Går det verkligen att skicka en kaka eller tårta med Posten, och som då hamnar direkt ned i brevinkastet? Svaret är ja. Redan år 1998 startade idén om detta, då Posten anordnade en tävling inom området. Tävlingen gick ut på att skapa en tårta/kaka som kunde få plats i ett brevinkast. Vinnaren av tävlingen var Bo Sundström, och hans vinnande bidrag Postnöten kan du än idag beställa hos oss.

Precis som med andra tårtbud får du alltså din kaka levererad direkt till dig eller någon annan mottagare. Du behöver således inte bege dig ut för att köpa någon. Den stora fördelen med Postkakan är att du, eller din andra mottagare, inte behöver tänka på att vara hemma när kakan levereras. Du behöver inte heller hämta ut den någonstans i närheten av dig. På det här sättet blir Postkakan en trevlig överraskning för mottagaren av bakverket. Det enda du behöver göra är att välja tårta, skicka iväg din beställning och vänta på att den ska dimpa ned i din, eller någon annan mottagares, brevlåda eller postinkast.

Vi på Postkakan bakar alla tårtor och kakor själva, paketerar dem och skickar iväg dem. Om så önskas kan du kostnadsfritt skicka med en personlig hälsning med din kaka, så mottagaren vet vem den kommer från. Skicka iväg en av våra smakrika tårtor redan idag!